Profilering og medlemsverving

I Rana og Hemnes  -  som vel for det meste ellers  -  er det nå tida for bygdedager flere steder. Dette er en ypperlig anledning for oss til å reise rundt og profilere laget. Vi har holdt på med dette i en 4-5 år nå og det er alltid like artig å komme ut og treffe folk.

Det bruker å være ganske stor pågang hos oss, og informasjonsflyten går begge veier. Vi kan hjelpe folk med å finne deres røtter, men like ofte får vi vel så mye informasjon tilbake, som vi ikke hadde fra før. I dag var vi på Bjerka bygdetun, forrige helg var det Stenneset, og neste helg blir det Hemnesberget. Til høsten kommer turen til Dalsgrenda.

Sommeren er også tida for slektsstevner, og av og til får vi høre om dem i tide, men for det meste kommer vi for seint på banen. I dag hadde arrangørene av et stevne i Breivika lagt inn at deltakerne skulle besøke bygdedagen på Bjerka, og vi hadde trivelig besøk av folk derfra. Vi kunne til og med påvise slektskap med presten Ole Tobias Olsen! Stor tilfredshet på alle kanter. Vi ba om å få bilde og referat fra stevnet.

This entry was posted in Slektsgransking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>